Informatiebrochure

Wil je meer weten over chiro Kemzeke?
Lees dan onze informatiebrochure.

Chiro Hermelinde

Wanneer? Iedere zondag van 14u00 tot 17u00
Waar? Kerkwijk 18
Wie? Ieder meisje vanaf het 1ste leerjaar

Chiro Juventa

Wanneer? Iedere zondag van 14u00 tot 17u00
Waar? Kerkwijk 18
Wie? Iedere jongen vanaf het 1ste leerjaar

Creatiefke

Het Creactiefke is het magazine van Chiro Hermelinde dat 4 maal per jaar in uw bus ligt boordevol spelletjes en weetjes die de leidsters graag willen doorgeven aan hun leden. Ook hier kan u het Creactiefke nog eens digitaal nalezen en bezichtigen. Het Creactiefke wil op deze manier allerlei info aan de leden maar zeker ook ouders meegeven. Vooraan vindt u steeds praktische data en de evolutie van onze bouw(plannen), verslagen van weekends of uitstappen door de leden of leidsters , gevolgd door het artikeltje voor elke specifieke afdeling. Op het einde van het boekje vinden de kleinsten en de creatievelingen onder ons nog veel plezier doorheen de knutselwerkjes en recepten. Ouders kunnen op de laatste pagina ook steeds de contactgegevens van de leidsters terugvinden.

In ieder geval, veel leesplezier!

Creactiefke 2015 Bivak

Creactiefke 2013 Kerst